Berichten

Boek Jan Hulshof

zondag aan de rivierPastor en Taizeliturgist Jan Hulshof presenteert zijn boek “Zondag aan de rivier” vanavond in de Titus Brandsma kapel in Colmschate.

Boekpresentatie Zondag aan de rivier.

Advertenties

Jaarvergadering, verplaatsing repetitie

21 maart 20.00 uur is onze jaarvergadering. Iedereen die zich betrokken voelt bij de Taize-groep Deventer is van harte welkom na onze wekelijkse viering. Let op: de zangrepetitie van die dag is een week vervroegd; 14 maart dus.

gezamenlijke maaltijd 2018

Grootse Gezamenlijke Maaltijd.

Na het oecumenische avondgebed van 11 april is onze jaarlijkse gezamenlijke maaltijd. Wil je hierbij zijn? Dan graag tevoren even aanmelden via het contactformulier op http://www.taizedeventer.nl. Van alle deelnemers wordt gevraagd iets eetbaars mee te nemen om te delen. Kun je er deze keer niet bij zijn? Dan gráág tot ziens, op een andere woensdag 🙂

Cd met onze kerstviering

Deze week kwam de CD uit van Taizé Deventer met daarop onze kerstviering 2016.  Deze viering werd begeleid door enkele instrumentalisten en solozangers. Het is natuurlijk geen tecnisch perfecte CD. Wij, de vaste taizégroep en het ruim  opgekomen extra publiek zingen voor wat we waard zijn; met hart en ziel en het horen raakt dus ook hart en ziel. Er zitten ontroerend momenten in met ook prachtige solozang. Er is veel werk gemaakt van de nabewerking. U kunt hier fragmenten terughoren en u kunt de CD bestellen.

Een liedje doen we u alvast cadeau.

CD_OMA_hoes

Bestellen